06 10 83 46 91
info@wilcoambachtelijkijs.nl
Volg ons
  1. Ambachtelijk schepijs bereid in de Betuwe

    Snel en gemakkelijk online schepijs bestellen?

    Bestel online je schepijs

  2. IJs voor particulieren én horeca

    Wil je online ijs bestellen? Geen probleem bij Wilco Ambachtelijk IJs!

    Bestel online je schepijs

Privacyverklaring

19 december 2018

Je privacy is voor Wilco Ambachtelijk IJs van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Wilco Ambachtelijk IJs doen met informatie die we eventueelover jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact op met info@wilcoambachtelijkijs.nl.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die informatie kunnen opslaan op je computer, telefoon of tablet. Met functionele cookies zorgen we er voor dat de website goed en functioneel werkt. Met tracking cookies kan ook het surfgedrag gemeten en vastgelegd worden.

Onze website maakt gebruik van zowel functionele als tracking cookies.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een cookiemelding met uitleg over de cookies. Hierbij zullen we je vragen om akkoord voor het gebruik van deze cookies. In onze cookieverklaring laten wij zien welke cookies we met welk doel gebruiken. Het is mogelijk om een afzonderlijke toestemming per cookie-categorie door te geven, maak hiervoor gebruik van de betreffende check-box.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Wil je deze cookies niet meer ontvangen op onze website? Wijzig dan je cookie-voorkeur bij onze cookieverklaring.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben het "Data Processing Amendment" van Google getekend. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. Je geeft hiervoor toestemming door middel van de cookiemelder.

Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en eventueel bedrijfsnaam. Deze hebben wij nodig om contact met je op te nemen. Wij bewaren deze informatie naargelang de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Word je klant

Wanneer je bij ons klant wordt, gebruiken wij je persoonsgegevens om je goed van dienst te kunnen zijn.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en eventueel bedrijfsnaam. Deze hebben wij nodig vanwege het contract/de overeenkomst die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht.


Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Indien we gebruikmaken van een bezorgdienst, mogen wij je persoonsgegevens aan deze bezorgdienst geven om de bestelling bij je te laten bezorgen. Ook krijgen wij dan informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, betalingsgegevens en eventueel bedrijfsnaam. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).


Promotie

Het kan voorkomen dat wij je uitingen sturen over relevante ontwikkelingen, nieuwe diensten of vacatures. Als wij dit doen, dan zal dit voornamelijk per e-mail, via social media en soms via de post of per telefoon gaan.

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze promotie. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeld-link. Je kunt ons blokkeren of de afmeld-optie gebruiken. Je kunt dit tevens aangeven als je wordt gebeld.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Voor de uitvoering van onze dienstverlening schakelen we soms derden in. We geven je gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening of als de wet zegt dat dat moet. Voorbeelden zijn: onze IT-dienstverleners die ons ondersteunen bij problemen,eventuele bezorgpartners die je goederen leveren of dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie. Ondersteunende partijen krijgen alleen toegang tot jouw persoonsgegevens als zij jouw een dienst leveren namens ons.

Wij maken gebruik van diverse programma's voor analytische doeleinden. Op onze website zijn social media buttons en koppelingen opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten (denk hierbij aan: YouTube), na jouw goedkeuring, mogelijk je persoonsgegevens. Zij zorgen ervoor dat advertenties zo veel mogelijk interessante of leuke aanbiedingen bevatten. Zij kunnen je dan zelf reclame sturen. Dit kan alleen nadat jij hier toestemming voor hebt gegeven via onze cookiemelder. Deze toestemming kun je later altijd weer intrekken. Je leest hier meer over in onze cookieverklaring en het privacybeleid van deze partijen. We verkopen jouw gegevens nooit aan derden.


Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie (denk hierbij aan Google Analytics en Youtube). Wij hebben strikte afspraken met hen en zij moeten de Europese privacywet naleven. Wij vragen altijd eerst je toestemming voordat zij je gegevens krijgen.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

- Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord

- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

- Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn


Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst of bedrijfsvoering wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.


Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

Je hebt de volgende rechten:

- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

- het laten corrigeren van fouten

- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

- intrekken van toestemming

- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie jij bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contactgegevens

Wilco Ambachtelijk IJs

Hennisdijk 114116 RK, Buren

info@wilcoambachtelijkijs.nl

Peter: 06 - 10 83 46 91

Marielle: 06 - 47 45 75 99

Cookieverklaring

Mijn winkelwagen

U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Contact opnemen